نفقه
سلام خسته نباشید من همسرم باکره است و دادخواست نفقه قبل از سال داده بود که پیامش اومد ولی ابلاغ جلسه بهمون نشده، خواستم بپرسم چه دفاعی انجام بدم که به دادن نفقه محکوم نشم چون یک ماهه که از من تمکین نداره و درسته ایشون باکره هستن ولی ما با هم بارها از طریق پشت رابطه جنسی داشتیم.
با سلام بله شما می توانید با یک دفاع مناسب از پرداخت نفقه به ایشان در صورت عدم تمکین، قانوناً امتناع نمائید چراکه مطابق قانون صرف باکره بودن شرط برای استفاده از حق حبس نیست بلکه داشتن هرگونه رابطه جنسی زن و شوهر که زن با میل باطنی اقدام به آن نموده باشد، باعث زایل شدن حق حبس ایشان ولو در صورت باکره بودن می گردد.
در صورت تمایل می توانید با وکیل متخصص امور خانواده مؤسسه ما به صورت تلفنی یا حضوری مشورت نمائید تا در صورت تمایل لایحه دفاعیه مناسب برای شما تنظیم نمایند.