
وکیل پایه یک دادگستری در مشهد
ابتدا باید بیان داشت که مؤسسه حقوقی حق گستر با در اختیار داشتن بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد و همچنین بهترین تیم وکلای متخصص حقوقی و کیفری و خانواده، آماده ارائه هرگونه مشاوره تلفنی و حضوری تخصصی به شما مخاطبین محترم و همچنین پذیرش وکالت در پرونده شما عزیزان توسط بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد خواهد بود.
جهت دریافت مشاوره تلفنی یا تعیین وقت جهت حضور به مؤسسه و انعقاد وکالت با بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد با شماره ۰۹۱۵۳۰۲۰۵۰۸ تماس بگیرید.
تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با وکیل پایه دو دادگستری
یکی از سؤالاتی که در زمان انتخاب وکیل پایه یک دادگستری یا وکیل پایه دو دادگستری از سوی هر شخصی مطرح می شود این است که چه وکیلی برای دعوای خود انتخاب نماید و در این بین فارغ از تخصص و تجربه یک وکیل، این سؤال ممکن است برای او مطرح گردد که چه تفاوتی بین وکیل پایه یک دادگستری با وکیل پایه دو دادگستری یا کارآموز وکالت وجود دارد. در مقاله ذیل تفاوت این دو نوع وکیل برای شما مخاطبین محترم درج می گردد.
وکیل پایه یک دادگستری در مشهد
وکلای پایه یک دادگستری در مشهد بهترین و مجربترین نوع وکلا از حیث تجربه و سلسله مراتب در بین انواع وکلا هستند. وکیل پایه یک دادگستری برای اینکه بتواند به این درجه در حرفه خود برسد باید شرایط ذیل را دارا باشد:
حداقل دارای مدرک لیسانس در رشته حقوق باشد.
در آزمون دشوار و طاقت فرسای «وکالت» شرکت کرده و از بین دهها هزار نفر پذیرفته شده باشد.
صلاحیت عمومی، اخلاقی و مذهبی او بر اساس استعلامات مختلف تأیید شده باشد.
دوره دشوار کارآموزی وکالت و تکالیف مختلف آن را که حدود دو سال است سپری کرده باشد.
دوره وکالت پایه دو دادگستری را تمام نموده باشد. (فقط وکلای ماده ۱۸۷)
آزمونهای متعدد تشریحی و مصاحبههای علمی (موسوم به اختبار) را با موفقیت پشت سر گذرانده باشد.
اشخاصی که بتوانند این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارند، در نهایت درجه «وکیل پایه یک دادگستری» را از کانون وکلای مربوط به استان محل پذیرش خود دریافت مینمایند. وکلای پایه یک میتوانند در تمامی محاکم حقوقی و کیفری، در تمام دادگاهها و در تمام مراحل مختلف رسیدگی قضایی شرکت کرده و هیچ محدودیتی برای پذیرش وکالت افراد یا شرکتهای مختلف را ندارند.
وکیل پایه دو دادگستری
وکلای پایه دو دارای اختیارات محدودتری هستند. وکیل پایه دو صرفاً حق شرکت در محاکم کیفری را دارد که به جرمهای تعزیری مستوجب حبس کمتر از ۱۰ سال و شلاق و جزای نقدی و اقدامات تأمینی رسیدگی میکنند. همچنین، اختیارات وکیل پایه دو در محاکم حقوقی نیز محدودتر است. وکیل پایه دو صرفاً میتواند در محاکم حقوقی با خواسته کمتر از یکصد میلیون تومان و یا در پروندههایی با خواسته غیر مالی (به استثنای دعاوی مربوط به اختلاف در اصل نکاح، اصل طلاق، اثبات و نفی نسب) پرونده قبول نموده و وکالت انجام دهند.
نکته مهم این است که صرفاً وکلای مرکز امور مشاوران و وکلای قوه قضائیه پس از گذراندن دوره کارآموزی و پیش از رسیدن به درجه وکیل پایه یک دادگستری، پروانه وکالت پایه دو را دریافت میکنند و وکلای کانون وکلای دادگستری، مستقیماً پس از طی دوره کارآموزی، وکیل پایه یک شناخته میشوند.
همچنین اشخاصی که به موجب آزمون وکالت کانون وکلا قبول می شوند به عنوان کارآموز وکالت شناخته شده و عنوان وکیل پایه دو دادگستری در خصوص وکلای کانون وکلای دادگستری استفاده نمی شود و کارآموزان بعد از طی دوره ۲ ساله کارآموزی، با قبولی در آزمون اختبار، به عنوان وکیل پایه یک دادگستری مشغول به کار می گردند.
در نتیجه با آشنایی و آگاهی در خصوص تفاوت بین وکلای دادگستری، پیشنهاد می شود اگر قصد اخذ وکیل را در خصوص پرونده یا مشکل قضایی خود دارید، یک وکیل پایه یک دادگستری مجرب و متخصص انتخاب نموده تا از حصول نتیجه در پرونده خود اطمینان خاطر کسب نمائید.
مؤسسه حقوقی حق گستر مفتخر است با در اختیار داشتن بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد و بهترین تیم وکلای حقوقی و کیفری و خانواده، جهت مشاوره تلفنی و حضوری و یا قبول پرونده، بهترین نتیجه را برای شما وکیل پایه یک دادگستری در مشهد در دعاوی حقوقی یا کیفری و یا خانواده به ارمغان آورد.
وکیل در مشهد - حقگستر
[…] وکیل انواع مختلف… که هرکدام در امور مربوط به خودشان مهارت دارند. همچنین شغل وکالت نیز مثل سایر صنفها دارای دستهبندیها و درجات مختلفی است که در ادامه به بیان آنها می پردازیم. […]