
روش های مختلف کلاهبرداری (مؤسسات خیریه جعلی)
کلاهبرداری از طریق مؤسسات خیریه جعلی
امروزه باید همواره مراقب فریب های مختلفی که به روش های متعددی از سوی کلاهبرداران صورت می گیرد باشید که وکیل متخصص کیفری مؤسسه حق گستر برای شما مخاطبین محترم یکی از روش های کلاهبرداری از طریق عنوان نمودن مؤسسات خیره جعلی از سوی کلاهبرداران را درج نموده است:
در سال های گذشته اشخاصی بودند که از طریق مراجعه حضوری به مردم مدعی میشدند که از مؤسسه خیریه آمده و به بهانه کار خیر از مردم پول جمع میکردند درحالی که مؤسسه ای با آن عنوان به هیچ وجه وجود نداشته و پول دریافتی مستقیماً به مصرف کلاهبرداران می رسید. اما امروزه همین کار با روش نوین تر و در فضای مجازی انجام می گردد. این اشخاص از طریق تبلیغ در شبکههای اجتماعی از قبیل اینستاگرام، گروه های تلگرامی و سایتها، با گذاشتن عکس های مختلف از افراد کم بضاعت، سعی میکنند احساسات کاربران را تحریک نمایند. سپس از طریق لینکهایی مختلف این اشخاص را به درگاه پرداخت جعلی خودشان هدایت می نمایند و به اصطلاح عمل فیشینگ انجام داده و با گرفتن اطلاعات بانکی این اشخاص، اقدام به خالی کردن حساب او مینمایند.
در نتیجه پیشنهاد می گردد برای جلوگیری از این نوع کلاهبرداری ها، اگر قصد کمک به نیازمندان از طریق مؤسسات خیریه را دارید این اقدام را فقط از طریق مؤسسات خیریه معتبر انجام دهید.
بررسی جرم کلاهبرداری - حقگستر
[…] برای مشاهده مثال های بیشتر به سایر مقالات […]